Okullara 'Küre' desteği

Okullara 'Küre' desteği

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Okullara 'Küre' desteği

Daha modern bir eğitim için çalışmalarını sürdüren Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki okullara küre yardımında bulundu. Başkan İsmail Erdem, eğitimin önemine vurgu yaptı.

Sancaktepe Belediyesi'nin eğitime katkı çalışmaları kapsamında okullardan gelen talepler değerlendirerek, imkânlar doğrultusunda ihtiyaçlarını giderilmeye çalışılıyor. Bugüne kadar birçok okula ders araç gereçleri, kırtasiye malzemeleri, projeksiyon cihazı, kütüphaneleri için hikaye ve romanlar veren Sancaktepe Belediyesi, aynı zamanda okulların fiziki açıdan iyileştirilmesi için, bahçe içi asfalt düzenlenmesi, bahçe duvarı yapımları konusunda gerekli destek ve yardımlarda bulunarak çalışmaları titizlikle yürütüyor.

Okullarda daha modern bir şekilde eğitim verilmesi için çalışmalarını sürdüren Sancaktepe Belediyesi, yeni bir destek kampanyası düzenleyerek, bu defada ilçedeki tüm okullara tarih ve coğrafya derslerinde yardımcı araç olarak kullanılmak üzere küre dağıtımında bulundu. Bazı okullara kürelerin teslimini yapan Belediye Başkanı İsmail Erdem, eğitime yapılan desteğin önemli olduğunu belirterek, ülkenin kalkınması için kaliteli bir eğitimin şart olduğunu söyledi. Sancaktepe Belediyesi olarak okullara imkânlar ölçüsünde destek olduklarını dile getiren Erdem, bu desteğin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3