Öğrencilere kırtasiye seti ve giysi dağıtımı

Sancaktepe Belediyesi, ilköğretim okullarındaki 600 öğrenciye kırtasiye...

Öğrencilere kırtasiye seti ve giysi dağıtımı

Sancaktepe Belediyesi, ilköğretim okullarındaki 600 öğrenciye kırtasiye...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
 Öğrencilere kırtasiye seti ve giysi dağıtımı
Sancaktepe Belediyesi, ilköğretim okullarındaki 600 öğrenciye kırtasiye seti ve kıyafet dağıtımı yaptı.  Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, hediyelerin Kaymakamlık ve Belediyenin ortak projesi olduğunu söyledi.

Kırtasiye paketleri ve kıyafetlerin teslimine Sancaktepe Sevgi Mağazası'nda 13 Eylül Salı günü başlandı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in başlattığı hediye dağıtımına öğrenciler veliler ve öğretmenler katıldı.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte özellikle fakir ve dar gelirli ailelere destek olmak için eğitim yardımında bulunduklarını belirten Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve Türkiye'nin geleceğinde hayırlı ve güzel görevlerde bulunmaları adına belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” dedi. İlçedeki çok sayıda okulun boya, badana, çevre ve peyzaj düzenlemesi gibi fiziki ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağladıklarını belirten Erdem, Sancaktepe'de yeni açılacak okullar ve belediyenin bilgi evleri ile Sancaktepe'de eğitim düzeyinin çok yükseleceğini belirtti. Okullara araç ve gereç desteği vererek başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini de aktaran Erdem, kırtasiye dağıtımının Kaymakamlık ve Belediye tarafından başlatılan ortak bir projenin ürünü olduğunu söyledi. 

Sancaktepe Belediyesi'nin hediye ettiği kırtasiye setinde çanta, defter, kalem, silgi gibi malzemeler bulunuyor. Kışlık giysi ve ayakkabıdan oluşan giysiler ise Sevgi Mağazası'nda öğrencilerin bedenine uygun olarak veriliyor. Sancaktepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılan kırtasiye yardımlarında, ihtiyaç sahibi öğrencilerin öncelikli olacağı, dağıtımında Sancaktepe Sevgi Mağazası'ndan süreceği belirtildi.

Öğrenci velileri ve öğrenciler, belediye ve kaymakamlığın böyle bir katkı sağlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan İsmail Erdem'e teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3