Öğrencilerden Can'a ziyaret

Birlik İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Başkanı Hasan Can'ı...

Öğrencilerden Can'a ziyaret

Birlik İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Başkanı Hasan Can'ı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Öğrencilerden Can'a ziyaret
Birlik İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, Başkanı Hasan Can'ı makamında ziyaret etti. Öğrenciler, ziyarette Başkan Hasan Can'la röportaj yaptı.

Ümraniye Birlik İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Pınar Özkan ve Ahmet Köse ile Karate Şampiyonası'nda Dünya 1. ve 2.'sinin de aralarında bulunduğu 4 sporcu öğrenci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ı makamında ziyaret etti.

Öğretmen ve öğrenciler Başkan Hasan Can'la bir süre sohbet etti. Desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can'a teşekkür eden öğrenciler, okul ödevleri kapsamında Başkan Hasan Can'la röportaj yaptı.

Öğretmen ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Can, şampiyonların aldığı derecelerle kendilerini gururlandırdığını söyledi. Gayret ve başarılarından dolayı şampiyonları kutlayan Başkan Hasan Can, onları tebrik ederek birer saat hediye etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72