Obeziteye karşı "Aburcuburistan"

Maltepe Belediyesi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı...

Obeziteye karşı "Aburcuburistan"

Maltepe Belediyesi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı...

19 Eylül 2014 Cuma 17:05
Obeziteye karşı "Aburcuburistan"

Maltepe Belediyesi, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Süreyya Paşa Vakfı işbirliğiyle, obeziteye karşı insanları bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla  tiyatro etkinliği düzenlendi.

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi (TSKM) "Kardelen 2" salonunda sergilenen Gülensu ve İsmet İnönü İlköğretim Okulu öğrencilerinin de rol aldıkları  "Aburcuburistan" adlı tiyatro oyunu, büyük bir ilgiyle izlendi. Sabah ve öğlen olmak üzere iki seans halinde oynanan tiyatro oyununda, obezitenin zararları üzerinde duruldu. Tiyatro etkinliğini izleyen öğrencilere, Maltepe Belediyesi katkılarıyla, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü Obezite, Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Şubesi'nce hazırlanan "Sağlıklı Beslenmenin Sırları" adlı broşür dağıtıldı. 

""

Son Güncelleme: 19.09.2014 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3