Nurettin Bay yeni albümünü tanıttı

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Kelkit Vadisi'nin hırçın çocuğu...

Nurettin Bay yeni albümünü tanıttı

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Kelkit Vadisi'nin hırçın çocuğu...

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:50
Nurettin Bay yeni albümünü tanıttı

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Kelkit Vadisi'nin hırçın çocuğu Nurettin Bay, çıkardığı albümlerle adeta fırtına estiriyor. Sanatçının son albümü olan ‘Eyvah Şakir’, yeni çıkmasına rağmen adeta yok satıyor.

Geçtiğimiz günlerde Okmeydanı Salon Figaro’da sevenleriyle bir araya gelerek, yeni albümü Eyvah Şakir’i tanıtan sanatçı, arkadaşlarının da yakın desteğini görünce  son derece mutlu oldu. Bay, sevenlerine projeleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu… Çok iddialı konuşan Bay; “Benim kimseyle işim olmaz! Sadece hayranlarım ve dinleyicilerime bir sorumluluğum var. Gerisi beni bağlamaz! Kim ne yapmış, nerde neler olmuş benim umurumda değil. Ben sadece ‘halkıma neler verebilirim’in peşindeyim. Zaten böyle davranırsanız, hayranlarınız çoğalır” dedi. Sunuculuğunu Göksel Sağlam ile Hasan Altunbaş’ın yaptığı albüm tanıtım gecesinde Bay’a destek veren sanatçılar arasında; Sevda Gül, Nazmi Can, Onur Bozatlı gibi yerel sanatçılar vardı.  

""

FLASHABER’E TEŞEKKÜR

Bay, yaptığı açıklamada; “Son zamanlarda gerçekten de çok başarılı işlere imza attım. Televizyon programları, konserler, dernek geceleri ve piknik şölenlerinde her zaman halkla iç içe oldum. İnşallah Allah yardımcımız olur da, albüm satışlarımız iyi gider. Zaten albüm yeni çıktığı için Anadolu'da talep çok. Bizler de elimizden geldiği kadar her tarafa yetişmeye çalışıyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bizim kimsenin parasında pulunda gözümüz yok. Buradan Flashaber Gazetesi aracılığıyla sevenlerime seslenmek istiyorum: ‘Değerli dostlarım, ülkemin güzel insanları, sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. 7'den 70'ye hepinizin önünde saygı ile eğiliyorum. Tüm dostlarıma selamlar olsun” dedi. Nurettin Bay konuşmasında; “Bu albümde emeği olan, maddi ve manevi olarak yanımda olan albüm sponsorlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu albümde emekleri geçen tüm emekçi kardeşlerime selamlar olsun” dedi ve Gazetemiz Flashaber'e de teşekkürlerini sunarak; “Yıldız Medya Grup Başkanı Sayın Ali Rıza Yıldız ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. İstanbul ve ilçelerine yaptığı hizmetinden dolayı, aynı zamanda sanatın ve sanatçının yanında yer alması bizleri daha da memnun etmekte. Son zamanlarda yaptığı başarılı haberlerle adeta gündem yaratan Flashaber Gazetesi her zaman yanımızda olduğu için teşekkür eder ve başarılarının devamını dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 28.04.2014 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3