NTK'nın gurur gecesi

Nihat Tanrıkulu ile Dost Türküler ve internetten yayın hayatına başlayan NTK Tv., 4. kuruluş yıldönümünü Ramada Otel'de kutladı.

NTK'nın gurur gecesi

Nihat Tanrıkulu ile Dost Türküler ve internetten yayın hayatına başlayan NTK Tv., 4. kuruluş yıldönümünü Ramada Otel'de kutladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
NTK'nın gurur gecesi

""

""


""

Geceye katılanlar arasında Gazetemiz Flashaber'in de bağlı olduğu Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız, Gazeteci Mustafa Küpeli, Sanatçı Mehmet Yılmaz ve Celal Yarıcı gibi sayısız isim vardı.

NTK Prodüksiyon, geçtiğimiz hafta sonu bir gece düzenledi. Geceye çok sayıda siyasi, iş ve sanat dünyasından tanınmış isim katıldı. Renkli geçen gecede tanınmış sanatçılar da sahne aldı. Konuklarıyla bir bir ilgilenen ve tüm masaları gezen Nihat Tanrıkulu çok mutlu bir gece yaşadığını söyledi. Sinevizyon gösterisi ile başlayan geceyi bazı radyo ve Tv. kanalları canlı yayınladı.


""

NTK Prodüksiyon Kurucusu Nihat Tanrıkulu, geceye katılan konuklara yaptığı teşekkür konuşmasında; “Dünyada teknoloji çok hızlı ilerliyor. İnternet Tv'leri de bu hıza paralel olarak  yaygınlaşıyor. Biz de NTK organizasyon olarak, sessiz toplumun sesi olmak için çaba gösteriyoruz. Yöremizin değerleri olan bazı yazar, gazeteci ve ozanları programımıza konuk alıyoruz. Canlı telefon bağlantısı ile her görüşe yer veriyoruz.


""

Programlarımızı izlerken türkülerin büyüsüne bir kez daha kapılabilir, şiirlerin büyülü atmosferinde bir kez daha yeni anlamlar keşfedebilirsiniz. Yine, bizi izlerken, yepyeni programlarla sizleri eğlendirip heyecanlandırdığımızı, ülkenin gündemindeki önemli konuları hep beraber tartıştığımızı, her tür görüşe yer verdiğimizi görürsünüz” dedi.

Tanrıkulu'nun konuşmasının ardından, yöre sanatçıları sahne alarak en güzel türküleri seslendirdi. Halayların çekildiği gecede birbirinden şık konuklar geç saatlere kadar süren doyumsuz eğlencenin tadına vardı.          


Haber: Durmuş ACAR

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3