NTK, engellilere umut ışığı oldu

NTK, engellilere umut ışığı oldu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
NTK, engellilere umut ışığı oldu
Engelli vatandaşlara her zaman kucağını açan ve her fırsatta yaptığı programlarda engelli sorunlarını dile getiren isimlerden NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu, “Ben kendimi engelliler için adamış biriyim. Yarın bizim de ne olacağımız belli değil. Belki sizler de birer engelli olabilirsiniz” dedi.

 

Programda tekerlekli sandalye dağıtılıyor…

 

NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu yine başarılı bir organizasyona imza attı. ‘Engelli' denildiği zaman akan suları durduran Tanrıkulu, Medya TV aracılığıyla her Pazar saat 13:00-15:00 arası ‘Umut Damlası' adlı engellilere yönelik bir program düzenledi. Engellilerin sorunlarını masaya yatıran Tanrıkulu, Umut Damlası Engelliler Dernek Başkanı Altok Boy'un da katkılarıyla programında tekerlekli sandalye dağıtıyor. NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu yaptığı açıklamada; “Ben kendimi engelli kardeşlerim için adadım. Elimden gelen tüm imkanları kullanmaya hazırım. Yeter ki kardeşlerimiz rahat etsin. Unutmayalım ki hepimiz birer potansiyel engelliyiz. Yarın ne olacağımız belli değil. Sayın iş adamlarımızdan beklentim şudur: ‘Gelin hep beraber bu engelleri aşalım' dedi. Nihat Tanrıkulu konuşmasının devamında; “Ben bu TV programlarını hiçbir beklentim olmadan yapıyorum. Belediye başkanları olsun, saygın iş adamları olsun bu konuda katkı yaparlarsa, inanıyorum ki hiçbir sıkıntı olmayacak ve sorunlar tamamen olmasa da çözümlenecek. Yeter ki hep beraber taşın altına elimizi koyalım. Bu nedenle tüm duyarlı insanlarımızı engelli kardeşlerimize yardıma davet ediyorum. İnşallah bu çağrımız ses verir, bizler de önümüzdeki tüm engelleri aşarız” dedi. Kültür- Sanat Sorumlusu ve aynı zamanda Türk Halk Müziği Sanatçısı Yunus Avcı da aynı duygu ve düşüncede olduğunu vurgulayarak, “Ben de elimden geldiği kadar sizlere yardımcı olmaya çalışıyor ve çalışacağım da” dedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72