?Negatif Limanlardan Pozitif Sulara'

NLP = Neuro Linguistic Programming (algılama, düşünme ve davranış...

?Negatif Limanlardan Pozitif Sulara'

NLP = Neuro Linguistic Programming (algılama, düşünme ve davranış...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
?Negatif Limanlardan Pozitif Sulara'

NLP = Neuro Linguistic Programming (algılama, düşünme ve davranış süreçlerini, bilinçli hale getirme ve geliştirme) uzmanı Oğuz Saygın, Çekmeköylü öğrencilere yeni ufuklar açan konferansı ile büyük beğeni topladı.

Çekmeköy Belediyesi, alanında Türkiye'nin en önde isimlerinden biri olan NLP uzmanı Oğuz Saygın'ı Çekmeköylü öğrenciler ile buluştu.

Yetişkinlerin de büyük ilgi gösterdiği programın gerçekleştirildiği Turgut Özal Kültür Merkezi'nin salonu, başlama saatinden çok önce adeta tıklım tıklım doldu, merdiven boşluklarında bile yer kalmadı.
Çekmeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına Başkan Yardımcısı Ahmet Epli katıldı. Selamlama konuşması için kürsüye çıkan Başkan Yardımcısı Epli, "Gençlik çağını yaşayan öğrencilerimize pozitif düşünce anlamında rehberlik edecek ve özellikle üniversiteye hazırlık gibi çok önemli bir hayat virajında aktardığı bilgiler ile gençlerimize yeni ufuklar açacak bir ismi konuk etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Başkan Ahmet Poyraz'ın selamını Çekmeköylüler ile paylaşan Ahmet Epli, gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini, artık bir eğitim vadisi olarak anılmaya başlayan Çekmeköy'e alanında uzman isimleri daha da artan bir tempo ile konuk etmeye devam edeceklerini ifade etti.
Gençlerin büyük sevgi gösterileri ile sahneye çıkan Oğuz Saygın, izleyicileri ilk andan itibaren etkisi altına aldığı ?Negatif Limanlardan Pozitif Sulara' adlı programında, öğrencilere dikkati toplama, odaklanma ve pozitif düşünme konularında yardımcı olacak bir gösteri sundu. Oğuz Saygın'ın sahneye davet ettiği  yirmiden fazla öğrenci ile gerçekleştirdiği sunum, salondakilere hem eğlenceli hem de yepyeni ufuklar açan dakikalar yaşattı.
Oğuz Saygın'ın 12 yıla yakın zamandır yaşam koçluğu yaptığı yirmi yaşındaki üniversite öğrencisi Mücahit Aköz ise, sahnedeki yirmiden fazla öğrencinin söyledikleri isimlerini program sonunda tek tek söyleyerek yaptığı hafıza gösterisi ile büyük alkış topladı.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72