Mustafa Zengin ilk 10'a girdi

Mustafa Zengin ilk 10'a girdi

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Mustafa Zengin ilk 10'a girdi
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin,"Yerel Yönetimler Araştırması"nda Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları sıralamasında ilk ona girdi.

Bağımsız araştırma şirketi Objective Research Center'in (ORC) yerel yönetimlere yönelik 8-13 Şubat'ta 81 il merkezi ve 16 büyükşehirde, 12 bin 617 kişiyle yüz yüze anket yöntemiyle yaptığı ?Yerel Yönetimler Araştırması'nda Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları belirlendi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yüzde 53 ile dokuzuncu sırada yer aldı.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, yüzde 63,1 başarı oranıyla ilçe belediye başkanları arasında birinci oldu. Öztürk'ü yüzde 60,9 ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yüzde 60,5 ile Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan takip etti. 
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yüzde 59,7 ile dördüncü, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de yüzde 58,3 ile beşinci sırada yer aldı. 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey yüzde 57,9 ile altıncı, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı yüzde 55,2 ile yedinci, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal yüzde 54,5 ile sekizinci, Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yüzde 53 ile dokuzuncu, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise yüzde 52,5 ile onuncu oldu. 

Araştırmada, büyükşehir belediye başkanları arasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 66,2 ile ilk sırada yer aldı. 

İl belediye başkanları arasında ise Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu yüzde 71,4 başarı oranıyla birinci oldu.
Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3