Mustafa Sarıgül, Eyüboğlu aile fertleri ile buluştu

Mustafa Sarıgül, Eyüboğlu aile fertleri ile buluştu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Mustafa Sarıgül, Eyüboğlu aile fertleri ile buluştu

Eyüboğlu Vakfı, aile fertlerini bir araya getirdi. Kahvaltılı programa katılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “Orhan Eyüboğlu'nun talebesiyim. Bu ailenin kıymetini bilin” dedi.

Eyüboğlu Ailesi, nüfusu 500.000'den fazla olan ve 1000 yıldan daha uzun bir tarihi geçmişe sahip olan, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ailelerinden bir tanesi. Eyüboğlu Ailesi çok sayıda siyaset adamı (TBMM'ye 10'dan fazla milletvekili yollayan tek Türk ailesi), iş adamı, sanatçı, bilim adamı, eğitimci yetiştirdi. Zaman zaman bir araya gelen Eyüboğlu ailesi son olarak Ümraniye Trabzon Park'taki Eyüboğlu Cafe'deki sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Eyuboğlu Vakfı ve Sacit Eyüboğlu organizasyonuyla gerçekleşen sabah kahvaltısına; Şişli Belediye başkanı Mustafa Sarıgül kurmaylarıyla birlikte katıldı. Milliyet Gazetesi Köşe yazarı Ali Eyüboğlu'nun yanı sıra, ailenin eğitimci, işadamı ve sanatçı fertleri de katıldı. Eyüboğlu ailesini bir araya getiren Sacit Eyüboğlu, yaptığı selamlama konuşmasında,  aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin asla kaybolmayacağını ve gün geçtikçe artarak devam edeceğini söyledi. Sacit Eyüboğlu, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün de her zaman destekçileri olacağını söyledi.

""

Sarıgül, “Orhan Eyüboğlu'nun talebesiyim”

Eyüboğlu ailesiyle geçmişten bugüne sıkı bağları olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kahvaltılı programda hazır bulundu. “Büyük bir soyadınız var” diyerek sözlerine başlayan Sarıgül, “Eyüboğlu ailesi bu ülkeye çok sayıda önemli değerler kazandırmış çok büyük bir gelenek. Bu soyadının benim için çok büyük değeri var. Şişli'de Kent kültür Merkezi'nde yapacağınız bir programla sizi ağırlamak isterim” dedi. Yine bu ailenin fertlerinden olan CHP eski genel sekreterlerinden Orhan Eyüboğlu'nun talebesi olduğunu söyleyen Sarıgül, “Lider kadro ve projenin ne demek olduğunu kendisinden öğrendim. Eğer bugün Mustafa Sarıgül ismi varsa, bunda en büyük pay sahibi Orhan Eyüboğlu'dur” dedi.

""

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72