Mustafa Kara'nın trendi yükseliyor

Mustafa Kara'nın trendi yükseliyor

Mustafa Kara'nın trendi yükseliyor

Mustafa Kara'nın trendi yükseliyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Mustafa Kara'nın trendi yükseliyor

Mustafa Kara'nın trendi yükseliyor

Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa ilçeleri belediye başkanlarının performansları hakkında yaptığı araştırmaya göre Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, görev sürecinde henüz 2 yılını tamamlamamış olmasına rağmen en başarılı iki başkandan biri seçildi.

2-11 Ocak 2011 tarihleri arasında, 16 büyükşehirde toplam 173 noktada yapılan ve 13 bin 858 kişinin katıldığı araştırma sonuçlarına göre bir siyasi hareketin lideri konumunda bulunan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün ardından ikinci sıradaki Mustafa Kara, aldığı yüzde 67.5'luk başarı oranı ile 6 ay önce aynı araştırma şirketi tarafından yapılan araştırma sonuçlarına oranla oylarını yüzde 10 oranında artırmış durumda görünüyor.

Mustafa Kara, 7-15 Ağustos 2010 tarihlerinde yapılan araştırma sonuçlarında yüzde 57.8'lik oy oranına sahipti. İstanbul'da üçüncülüğü elde eden isim ise Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir oldu. Demir, Mustafa Sarıgül ve Mustafa Kara'nın ardından 4 ilin başarılı ilçe belediye başkanları sıralamasında da üçüncü sırada. Mustafa Demir iki dönemdir AK Parti'den Fatih Belediye Başkanı.

Resimaltı: Mustafa Kara, gerçekleştirdiği hizmetler sonrası tüm belediyeler arasında Üsküdar'a sosyal belediyecilik alanında da Türkiye birinciliğini kazandırmıştı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3