Mustafa Kara Kars'ta

Mustafa Kara Kars'ta

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Mustafa Kara Kars'ta

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.
Aslan Kars Akyakalı olan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, ziyaret için geldiği baba ocağında AK Parti milletvekili Ahmet Arslan'ın bölge milletvekili olduğunu ve Kars ve bölgesinin böyle bir milletvekili olmasının büyük şans olduğunu belirtti.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile uzun yıllar birlikte çalışmış birisinin Kars milletvekili olmasının Kars değil, Ardahan ve Iğdır içinde çok önemli olduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, kente akrabalarını ziyaret ve Kars'ı 12 yıl aradan sonra görmek için geldiğini söyledi.
Üsküdar Kız Kulesi, Kız Kulesi'nden o güzel minik kuleden Kars Kalesi'ne selamlar getirdim diyen Başkan Kara; “Biz Kars'a bir memleket ziyareti olarak geldik. Ama makamınıza bugün sadece hayırlı olsuna geldik. İnşallah bu kışında biz hep diyoruz; “Kafkasların Davosu” Sarıkamış olacak. Sarıkamış'ımızın bu güzel tesislerine Üsküdar Belediyemizin meclis üyeleri kaymakamımız, Anadolu yakasındaki ilçe başkanlarımız, ilçe belediye başkanları inşallah bu kışın Kars'ımıza geleceğiz. O zaman sizleri daha geniş bir heyetle ziyaret edeceğiz” dedi.
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ARSLAN BÖLGE İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS
Kars'ta bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti milletvekili Ahmet Arslan'ın Kars, Ardahan ve Iğdır illeri için büyük bir şans olduğunu ifade etti.
Mustafa Kara; “AK Parti hükümetimiz özellikle Binali Yıldırım beyin Kars için projeleri var. Hızlı tren ile ilgili projeleri var. İnşallah gerçekleşir. Özellikle Ahmet Arslan milletvekilimizin bölge milletvekili olması büyük bir şans. Kars açısından çünkü Ulaştırma Bakanımızla beraber çalışan, Ulaştırma Bakanımızın projelerini bilen bir vekilimiz ve vekilimize biz Üsküdarlılar olarakta teşekkür ediyoruz. Çünkü “Marmaray Projesi”ni DLH gerçekleştiriyor. Avrupa yakasıyla Asya'yı bir birine bağlıyor. Böyle bir vekilimizin Karslı olması Kars'a hizmet vermesini de şans olarak değerlendiriyoruz. İnşallah uçağa gerek kalmaksızın hızlı trenlerle gelip gideriz. Ahmet Arslan'ın bölge illeri için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, yaptığı konuşmada, “Belediye başkanımız bizim Karslı Akyakalı hemşehrimiz, medeni iftiharımız özellikle İstanbul'da 2 tane Belediye Başkanımız var. Üsküdar ve Beykoz Belediye Başkanımız kendileri 12 yıl sonra memleketini gezmeye gelmiş. Belediyemizi de ziyaret ettiler. Teşekkür ediyoruz kendilerine” şeklinde konuştu.
Başkan Bozkuş daha sonra özetle şunları söyledi: “Bu tabi resmi bir gezi değil, memleketini doğup büyüdüğü yeri gezip görmek, geçmişi yad etmek anlamında burada kendisini görmekten çok mutluluk duyduk. Her zaman kendisiyle övünüyoruz. İstanbul'da sadece bizimle değil, bütün Karslı hemşehrilerimizle canı gönülden ilgileniyor. Orada bulunmuş olduğu makamı en iyi şekilde temsil ediyor. Bundan gurur duyuyoruz. Kendisini belediyemizde görmekten çok mutluyuz. İnşallah kendisi ve misafirlerini kışın ev sahibi olmak üzere Sarıkamış'ta birlikte ağırlayacağız.”
Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kız Kulesi'nin üzerinde bulunduğu panoyu Başkan Bozkuş'a hediye etti. Başkan Bozkuş'ta Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya Kars halısı hediye etti. İki belediye başkanı daha sonra çay içerek sohbet etti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3