Müjdat Gezen Maltepe'de

"Yargı düzeni çökmüşse hiçbir şeye güven kalmıyor"

Müjdat Gezen Maltepe'de

"Yargı düzeni çökmüşse hiçbir şeye güven kalmıyor"

25 Nisan 2013 Perşembe 00:08
Müjdat Gezen Maltepe'de

 "Yargı düzeni çökmüşse hiçbir şeye güven kalmıyor"

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen Söz Uçar Yazı Kalır söyleşi ve imza gününde ünlü tiyatrocu Müjdat Gezen Maltepelilerle bir araya geldi. Sıcak bir sohbet ortamında geçen söyleşide Gezen, hukuk sistemini eleştirdi. Söylediği her şeyi düşünerek ifade ettiğini belirten Müjdat Gezen, “Ben ağzıma geleni değil, aklıma geleni söylüyorum. O aklıma geleni de süzgeçten geçirip söylüyorum. Fevri olarak söylemiyorum. Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Silivri’de ağır cezada yargılanayım diye benim hakkımda fezleke hazırlıyor. Bir ülkede hukuk, yargı düzeni çökmüşse hiçbir şeye güven kalmıyor.” dedi.
 
Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sevenleriyle bir araya gelen Müjdat Gezen, Türkiye’de hukuk sisteminin doğru işlemediğini belirterek, “Bir de gizli tanık diye bir şey var. Gizli tanık kim? Amerika’da tanık koruma yasası var. Tanık çıkıyor, mahkemede herkes onu görüyor. Sonra devlet onu estetik ameliyatla değiştiriyor, onu artık kimse tehdit altında bırakamıyor. Bizde de gizli tanık diye bir şey var. Kimse görmüyor. Onu savcı ve hakim biliyor. Adam kendini savunacak; bu gizli tanık böyle demiş ama beni kim, nerede görmüş? Korkunç bir sistem işliyor.” diye konuştu. Gezen’e Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin adına Maltepe’nin simgesi Bakireler Anıtı plaketi takdim edildi. Gezen, Başkan Zengin’e teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
Son Güncelleme: 25.04.2013 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72