Muhtarlardan Başkan İsmail Erdem'e ziyaret

Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Sancaktepe Belediye Başkanı

Muhtarlardan Başkan İsmail Erdem'e ziyaret

Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Sancaktepe Belediye Başkanı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Muhtarlardan Başkan İsmail Erdem'e ziyaret

Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti.

Anadolu Yakası Muhtarlar Derneği'nin yerel yöneticilere yönelik ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra ziyaret programı da düzenleyen muhtarlar yöneticilerle olan diyalog ve iletişimlerini pekiştirmiş oluyor.

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu son olarak Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti. Muhtarlara sıcak bir karşılamada bulunan Başkan Erdem ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Bu ziyarete Sancaktepe'nin bazı muhtarları da eşlik etti. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı bu ziyarette bölge sorunları da istişare edildi. Belediye Başkanı Erdem, muhtarlık müessesesinin önemine değinerek, bir mahalleyi en iyi bilen kişinin onlar olduğunu, bu nedenle muhtarların fikir ve bilgilerinden mutlaka yararlanılması gerektiğini söyledi. Başkan Erdem muhtarlarla daha sık bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3