Müftü Turan'a ‘veda yemeği'

İlçe Müftüsü İzani Turan için bir veda yemeği verildi.

Müftü Turan'a ‘veda yemeği'

İlçe Müftüsü İzani Turan için bir veda yemeği verildi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Müftü Turan'a ‘veda yemeği'

 Ümraniye'de uzun yıllar müftülük görevini sürdüren ve bir süre önce Ağrı İl Müftülüğü'ne tayin olunan İlçe Müftüsü İzani Turan için bir veda yemeği verildi. Belediye tarafından Nikâh Sarayı kokteyl salonunda verilen yemeğe Başkan Hasan Can'ın yanı sıra, İstanbul İl Müftü Yardımcıları Mehmet Aşık ve İrfan Üstündağ, Kaymakam Mehmet Ali Yıldırım, diğer bazı ilçelerin müftüleri, muhtarlar ve çeşitli STK temsilcileri katıldı.

Programda söz alan konuşmacılar, Ümraniye'de görev süresi dolan Müftü İzani Turan'ın özverili çalışmalarına vurgu yaptı. Turan'ın, yaptığı güzel hizmetleriyle hatırlanacağını ifade eden Başkan Hasan Can, görev süresi boyunca sergilediği örnek kişilik ve çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Can, Müftü Turan'a bir de teşekkür plaketi verdi.

Programda bir konuşma yapan Müftü İzani Turan, görevde bulunduğu süre zarfında, Ümraniye'deki tüm kurum ve kuruluşlarla son derece uyumlu ilişkiler içinde çalıştıklarını söyledi. Turan, kendilerine birçok noktada destek olan Belediye Başkanı Hasan Can ve diğer kurum yöneticilerine de katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. Program sonunda, katılımcılar Turan'a çeşitli hediyeler verdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72