Müdür Boylu'dan Erdem'e ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü etkinlikleri...

Müdür Boylu'dan Erdem'e ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü etkinlikleri...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Müdür Boylu'dan Erdem'e ziyaret

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 167. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Sancaktepe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Belediye Başkanı İsmail Erdem'i makamında ziyaret etti.

4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası'na yönelik Başkan Erdem'e bilgi aktaran İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, emniyet güçlerine verdiği destek ve gösterdiği yakınlık nedeniyle kendisine teşekkür etti. Boylu, emniyet teşkilatının bu yıl kuruluşunun 167. yılını kutladığını da gururla ifade etti.

Başkan Erdem ise, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ilçedeki huzurun tesis edilmesinde emniyet teşkilatının büyük pay sahibi olduğunu söyledi. Emniyet teşkilatının halka gösterdiği samimi yaklaşım ve verdikleri hizmetlerle son derece güzel çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Başkan Erdem,

“Bölgenin huzur ve güvenini tesis eden, gece ve gündüz demeden her türlü şartlarda en üst düzeyde çalışan emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyoruz.  Başta Kaymakamımız olmak üzere ilçe emniyet müdürlüğümüz ile birlikte ilçemizde koordineli bir çalışma düzeni içerisinde görev yapıyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3