Mobilyacılardan İlgezdi'ye teşekkür

Mobilyacılardan İlgezdi'ye teşekkür

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Mobilyacılardan İlgezdi'ye teşekkür

Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı esnafı tarafından düzenlenen kahvaltıda esnaf ve mahalle halkı ile bir araya gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye, Çarşının Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Uçan tarafından esnaf adına bir teşekkür plaketi verdi. Toplantıya Fetih Mahallesi Muhtarı Cavit Koç da katıldı.

 

Battal İlgezdi plaketi alırken yaptığı konuşmada, bölgeyle ilgili çalışmaların devam ettiğini ve Fetih Mahallesi'ne bir meydan yapacaklarını söyledi. Başkan Battal İlgezdi; “Yapacağımız meydan ile mahalle daha çağdaş bir görünüme kavuşacak. Ayrıca alt yapıyla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor' dedi.

 

Ataşehir Çamlıca Mobilyacılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ergun

Uçan da Ataşehir Belediyesi'nin bölgedeki çalışmalarından memnun olduklarını belirterek; “Başkanımız ilk seçildiğinde kendisine hayırlı olsun ziyaretine gitmiştik. Gittiğimizde 10 maddeden oluşan isteklerimizi içeren bir dilekçe verdik. Bu gün bu 10 maddenin 8'ini gerçekleştirdiler. Diğerleri de gerçekleşmek üzere. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Ataşehir Belediyemiz her talebimizi karşılıyor” diye konuştu.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3