Miniklerden Darülaceze'ye anlamlı ziyaret

Alev Anaokulu öğrencileri, anaokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği velileri, yaşlıları ziyaret ederek stantlarda elde ettikleri geliri bağışladı.

Miniklerden Darülaceze'ye anlamlı ziyaret

Alev Anaokulu öğrencileri, anaokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği velileri, yaşlıları ziyaret ederek stantlarda elde ettikleri geliri bağışladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Miniklerden Darülaceze'ye  anlamlı ziyaret

Çekmeköy'de bulunan Özel Alev Anaokulu öğrencileri, anaokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği velileri, Kayışdağı Darülaceze'deki yaşlıları ziyaret ederek stantlarda elde ettikleri geliri bağışladı.

 Minik öğrencilerin büyüklerine duydukları sevgi ve saygıyı pekiştirmek amacıyla, öğrencilerin büyükanne ve büyükbabalarının katılımlarıyla 5 yıldır Aralık ayında düzenlenen ‘Büyükanneler ve Büyükbabalar Günü'nde; Okul Aile Birliği'nin öğrenciler adına kurduğu hediyelik eşya stantlarından elde edilen gelirle bu yıl, günün anlam ve önemine uygun olarak Kayışdağı Darülaceze için yardım malzemeleri alındı.


""

Anaokulu Yönetimi ve Okul Aile Birliği velilerinin ziyaret ettikleri Darülaceze, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirilmiş Türkiye'nin en büyük bakım ve huzurevi olma özelliğini taşıyor. Özel Alev Anaokulu, ‘Sosyal Yardım Projeleri' kapsamında alınan malzemeleri yaşlıların kullanımı için yetkililere teslim ederken, Okul Aile Birliği Üyeleri ve okul yetkilileri, Darülaceze'deki kimsesiz büyükannelerle sohbet ederek, onlara yalnız olmadıklarını hatırlattılar. Yaşlıların hikayelerini dinleyen Alev'li yetkililer, M. Kemal Atatürk'ün, “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu, o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır” sözleriyle minik öğrencilere, büyüklerine sahip çıkmaları konusunda örnek oldular.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3