Minik Ressamları Ödüllendirdi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

Minik Ressamları Ödüllendirdi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk...

25 Nisan 2013 Perşembe 00:13
Minik Ressamları Ödüllendirdi

 Gönül Elleri, Minik Ressamları Ödüllendirdi

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu yarışmaya resimleri ile katılan öğrencileri saat ve madalya vererek ödüllendirdi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Çocuk ve Gençlik Komisyonu, her yıl 23 Nisan’da düzenlediği resim yarışması geleneğini bu yıl da sürdürdü. Gönül Elleri’ne kayıtlı ilkokul öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı özgün bakışlarıyla resmetti. Yarışmaya katılan çocuklar, Tuzla Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde doyasıya eğlendi. Çocuklar, sahilde kurulan etkinlik alanında animatörler, palyaçolar ve çeşitli yarışmalar ile bayramlarını kutladı. Yarışmada 1. olan Yaşar Balcı, 2. olan Servet Ekinci ve 3. olan Eray Yatbaz, ödüllerini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel’in elinden aldılar.
Resim yarışmasına katılan öğrencilere ayrıca Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yemek düzenlendi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çelikel tarafından çeşitli hediyeler verildi.  
Son Güncelleme: 25.04.2013 00:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3