MHP İstanbul Milletvekili Yönter açıklama yaptı…

MHP İstanbul Milletvekili Yönter açıklama yaptı…

13 Haziran 2017 Salı 11:00
MHP İstanbul Milletvekili Yönter açıklama yaptı…

MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, zeytinlik alanlarla ilgili düzenlemenin komisyona çekilecek olmasının yeterli olmadığını, tamamen ortadan kaldırılması gerektiğini söyledi.



Yönter, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesine İlişkin Kanun Tasarısı'ndaki, kamu yararı kararı alınan yatırımlar için zeytinlik sahalarında yatırım yapılmasına izin verilebilmesine yönelik düzenlemeyi içeren 2. maddenin komisyona geri çekileceğinin açıklandığını anımsattı.
Bunun son derece olumlu bir adım olduğunu belirten Yönter, "Bunu komisyona çekmek yetmez tamamen ortadan kaldırmak lazım. Zeytinin, kömürün karası, helalin aydınlığıdır. Bunların ikisi de alın terinin sonucudur" dedi.


"Şile yolundaki kamyonlar"

İstanbul Şile'nin birçok sorunu olduğunu dile getiren Yönter, baraj sorunu, taş ve kum ocaklarının tozuyla ilgili yetkililerin çözüm bulmasını istedi. İstanbul-Şile yolunda korkunç derecede trafik olduğunu ve denetlenmediğini belirten Yönter, "Dolu kamyonlar birbirleriye yarış yapıyor. Bundan kaynaklı trajik kazalar meydana geliyor. Burada yarış yapan kamyonlara müsaade edilmemeli" dedi.
Şile'de ve başka bazı ilçelerde meydana gelen hayvan hırsızlıklarının da önüne geçilmesini isteyen Yönter, Şile'de Hazineye ait arazilerin resmen işgal edildiğini, buralara el koymak isteyen asalak ve vurgunculara engel olunması gerektiğini söyledi.


 
Son Güncelleme: 13.06.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3