Metin Külünk sahadan ayrılmıyor

Milletvekili Metin Külünk, hem tecrübelerini paylaşmak hem de sorun ve...

Metin Külünk sahadan ayrılmıyor

Milletvekili Metin Külünk, hem tecrübelerini paylaşmak hem de sorun ve...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Metin Külünk sahadan ayrılmıyor

Milletvekili Metin Külünk, hem tecrübelerini paylaşmak hem de sorun ve çözüm yollarını istişare etmek amacıyla Sultanbeyli'de Başkan Keskin ve ekibinin katıldığı toplantılar yaptı

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Sultanbeyli'de Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, yardımcı ve danışmanları, birim müdürleri, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ve muhtarlarla ilçenin sorunları ile çözüm yollarına ilişkin toplantılar düzenledi. Tüm gün süren toplantıların ilki, 27 Eylül günü Başkan Keskin, başkan yardımcı ve danışmanları ve birim müdürleri ile yapıldı.

 

Külünk, Keskin ve ekibiyle tecrübelerini paylaştı, belediye olarak yapılacak çalışmalara ve üretilecek projelere ilişkin fikirlerini belirtti. Ardından, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Külünk, ilçenin mahalleler bazında ihtiyaçlarına değindi. Sultanbeyli'nin mahalle mahalle kalkınması noktasında muhtarların yapabilecekleri üzerine konuştu.

 

Külünk'ün son toplantısı, il genel ve belediye meclis üyeleriyle idi. Bölge milletvekili Külünk, Sultanbeyli'ye katılabilecek artı değerleri, ilçenin dışarıda bilinen algısının düzeltilmesi ve yeni projelerin ilçeye getirilmesi konusuna eğildi ve üyelerin fikirlerini dinledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72