Meslek edindirme kursları devam ediyor

Nene Hatun Sanat ve Meslek Edindirme Merkezi'nde yeni branşlarda kurslar...

Meslek edindirme kursları devam ediyor

Nene Hatun Sanat ve Meslek Edindirme Merkezi'nde yeni branşlarda kurslar...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Meslek edindirme kursları devam ediyor

Sancaktepe Belediyesi Nene Hatun Sanat ve Meslek Edindirme Merkezi'nde yeni branşlarda kurslar vermeye başladı.

Sancaktepe Belediyesi, hanımlara yönelik düzenlediği eğitim kurslarına ara vermeden devam ediyor. Her yıl yüzlerce hanımın sertifika alarak meslek sahibi olduğu Sancaktepe Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, yeni branşlarda kurs vermeye başladı. Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Meslek Edindirme Kursları, belediyeye ait bu yıl 2 ayrı merkezde, 15 branşta eğitim veriyor.

Bu yıl yeni dönemde verilen kurslar arasına Ahşap Rölyef branşı da eklendi.  Ahşap rölyef, iki boyutlu resim ile üç boyutlu heykel arasında bir geçiş olarak nitelendiriliyor. Ahşabın yanı sıra seramik, polyester, alçı, metal ve mermer gibi malzemelerden de rölyef imal edilebiliyor. Çalışma aşamalarında zaman zaman resimle, heykeltıraşlıkla, mimarlıkla ve iç mimarlıkla bütünleşiyor. Çeşitlilik içerdiği için insanı ve ruhu sıkmayan, değişik sanat dallarında da bilgi edinme imkânı sağlıyor. Oldukça zengin eski mimari yapılarımız eski Türk evlerimiz, sokaklarımız camilerimiz, çeşmelerimiz rölyef ile ruh kazanır. Ahşap Rölyef branşı konuları: kalıp hazırlama, rölyef hakkında bilgiler, çatı kaplama, yol çalışmaları, aksesuar süsleme Meslek Edindirme Kursları'nca eğitim sezonu sonunda kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika veriliyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3