Meşhur Bursa Kebapçısı 6. yılını kutladı…

Asırlardan beri süregelen bir lezzet,… Türk toplumunun olmazsa olmazı; ...

Meşhur Bursa Kebapçısı 6. yılını kutladı…

Asırlardan beri süregelen bir lezzet,… Türk toplumunun olmazsa olmazı; ...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Meşhur Bursa Kebapçısı 6. yılını kutladı…

Asırlardan beri süregelen bir lezzet,… Türk toplumunun olmazsa olmazı; Bursa Kebabı… Pidesi, sosu ve döneri ile beraber usulüne uygun yapılan Meşhur Bursa Kebapçısı, Ümraniye' de güler yüzlü personeli ve üstün servis kalitesiyle damak tadına önem verenlere 6 yıldır hizmet veriyor... Bursa kebapçısı denilince akla ilk gelen şey tabii ki İskender Kebabı'dır. Ancak burada İskender'e rakip olabilecek kebap çeşitleri mevcut. Yemeklerin sunum şekli ise ayrı bir güzellikte…

Ümraniye Çakmak'ta bulunan Bursa Kebapçısı geçtiğimiz gün 6.yılını müşterileri ve dostlarına verdiği kahvaltıyla kutladı.

""

Asırlardan beri süregelen ve Türk toplumunun olmazsa olmazı kebap,  her yörede farklı sunumlar ve lezzetlerle damak zevkimize hitap ediyor. Bu vazgeçilmez tatlardan biri olan Bursa'nın meşhur kebabını İstanbullularla buluşturan mekân sahipleri Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde 6 yıldır müşterilerine hizmet veriyor. 6. yıllarını da müşterileriyle kutlamayı tercih eden mekân sahipleri misafirlerine sundukları kahvaltının yanında hoş sohbetlerinde gerçekleştiği programda duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3