Meral Yapı hızla büyüyor

Meral Yapı hızla büyüyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Meral Yapı hızla büyüyor

Seramikte lokal marka haline gelen Meral Yapı, Ümraniye ve Silivri'den sonra Çekmeköy Şubesini de hizmete açtı. Showroom ve depolama alanının açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı.


Türkiye genelinde, E.C.A, Serel, Ege seramik gibi pek çok firmanın uzun süre ürünlerini satmış ve  Türkiye ve Bölge birincilikleri elde etmiş olan Meral Yapı büyümeye devam ediyor.

""

Çekmeköy girişindeki şubenin idari birim ve showroomların yer aldığı 1750m² beş katlı bina  ve 4000m² açık depolama alanının açılışı yapıldı. Açılışa siyaset ve iş dünyasından çok sayıda tanıdık sima katıldı. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkaptan ve Ejder Batur'un yanı sıra hem Ümraniye hem de Çekmeköy'den siyasetçi ve iş adamı katıldı. Açılıştaki çelenklerin çokluğu ise dikkatlerden kaçmadı. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Ejder Batur açılışta yaptığı selamlama konuşmasıyla Meral Yapı'nın bölgeye sektörel bazda önemli katkılarının olduğuna dikkat çekerek başarılarının devamını diledi.

""

Açılışı yapılan shovroom ve depolama alanında;  seramik, granite seramik, mutfak dolabı, banyo dolabı, kapı, ray dolap, küvet, duşa kabin, vitrifiye, armatür, ankastre cihazlar, kombi, panel radyator, boru, tesisat borusu, el aletleri, boya, mantolama malzemeleri, strafor, yapı kimyasalları, alçı, gazbeton, catı malzemesi, betopan, camyünü hırdavat ve izolasyon malzemelerini bulunuyor.

Aşkın Akkuş

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72