Maltepe'ye toplum merkezi yapılıyor

İstanbul İl Özel İdaresi, Maltepe'de toplum merkezi inşa ediyor. Toplum....

Maltepe'ye toplum merkezi yapılıyor

İstanbul İl Özel İdaresi, Maltepe'de toplum merkezi inşa ediyor. Toplum....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Maltepe'ye toplum merkezi yapılıyor

İstanbul İl Özel İdaresi, Maltepe'de toplum merkezi inşa ediyor. Toplum merkezinden yoksulluktan ve hızlı kentleşmeden en çok etkilenen çocuklar, gençler, kadınlar ve yaşlılar öncelikli hizmet alacak. Şubat 2011'de başlayan Maltepe Toplum Merkezi'nin yapımının 2013 yılı başında tamamlanması planlanıyor.

Toplum merkezinde yoksulluktan ve hızlı kentleşmeden en çok etkilenen gruplar olan çocuk, genç ve kadınlar, öncelikli hizmet grubu olarak düşünülüyor. Koruyucu, önleyici, geliştirici, tedavi ve rehabilite edici hizmetleri yerine getirmek üzere yapılan Maltepe Toplum Merkezi'nin içerisinde rehabilitasyon merkezi de yer alıyor.

Bodrum ve zemin katları birlikte 4 katlı olarak inşa edilen binada, 99 adet 2 kişilik oda, iki adet konferans salonu ve sergi salonu yer alıyor. Bina ayrıca spor salonu, sauna, kütüphane, ahşap atölyesi, resim atölyesi, rehabilitasyon merkezi, piyano odası gibi birçok özelliğiyle dikkat çekiyor.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72