Maltepespor coştu

Nuri Erkoç başkanlığındaki Maltepespor camiası, birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

Maltepespor coştu

Nuri Erkoç başkanlığındaki Maltepespor camiası, birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Maltepespor coştu

Ünlü oryantal Didem ve İbrahim Tatlıses'in sahne aldığı dostluk ve dayanışma gecesinde bir araya gelen Nuri Erkoç başkanlığındaki Maltepespor camiası, birlik ve beraberliğini pekiştirdi.


""

""

""

""

Son günlerde oynadığı futbolla başarılı bir grafik sergileyen Maltepespor'a destek amacıyla Pendik Divan Asya Otel'de düzenlenen birlik ve beraberlik gecesi coşku seline dönüştü.  Birbirinden önemli isimlerin katıldığı muhteşem geceye ünlü oryantel Didem ve İbrahim Tatlıses damgasını vurdu. Gecede Momentus saatlerinin sahibi işadamı kulübe katkı amacıyla 500 adet saat hediye etti.


""

 Kartal Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Ulu, Kaymakam Ahmet Okur, Bölge Hastanesi kurucularından Dr. Abidin Özçelik, iş adamları, yöneticiler, antrenörler, futbolcular ve çok sayıda davetlinin katıldığı gecede Tatlıses yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalarak konukları coşturdu. Tatlıses, Maltepe sahilinde ‘Tatlıses Lahmacun Salonu' açmak istediğini söyledi.

 Ünlü türkücü gecede bir de plaket aldı ve hediye edilen Maltepespor'un 63 numaralı formasını alkışlara kabul etti. Sık sık davetlilerle şakalaşan Tatlıses gecenin sonunda kendisinin de çok eğlendiğini ve Maltepelilerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Oryantal Didem'in muhteşem şovu ise konukları adeta mest etti.


""
 

Başkan Erkoç; “Maltepespor'u hak

ettiği yere birlikte taşıyacağız”

Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan Maltepespor Başkanı Nuri Erkoç, hedeflerinin yıl sonunda şampiyonluk gecesinde bir araya gelmek olduğunu dile getirdi. Erkoç, “Geçen yıl bazı talihsizlikler yaşadık. Bundan sonra inanıyoruz ki gözbebeğimiz olan kulübümüz Maltepespor'u hak ettiği yere birlikte taşıyacağız” dedi.


""

Başkan Nuri Erkoç, sözlerini; “Gençler için de yaptığımız çalışmalarla örnek bir kulüp olmayı arzu ediyoruz. Bu maksatla büyük şehirlerdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıp, Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmeyi hedefliyoruz. Onları spora yönlendirip örnek bir kulüp olmak istiyoruz” diyerek tamamladı.

            Haber: Durmuş ACAR

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3