Maltepe'de dünya rekoru kırıldı!

Maltepe Park Avm, yeni bir Guinness World Records'a ev sahipliği yaptı.

Maltepe'de dünya rekoru kırıldı!

Maltepe Park Avm, yeni bir Guinness World Records'a ev sahipliği yaptı.

03 Kasım 2013 Pazar 15:36
Maltepe'de dünya rekoru kırıldı!

Maltepe Park Avm, yeni bir Guinness World Records'a ev sahipliği yaptı. Dünyaca ünlü top cambazı Victor Rubilar, 1 dakikalık sürede futbol topunu yüzünde 35 defa çevirerek yeni rekorun sahibi oldu.

ECE Türkiye Proje Yönetimi tarafından yönetilen Maltepe Park Avm, daha önce 4 kez Guinness World Records Kitabı'na adını yazdıran Victor Rubilar'ı ağırladı. Dünyaca ünlü top cambazı Rubilar, Avm'nin içinde gerçekleştirilen etkinlikte Guinness'te yer almayan yeni bir rekoru denedi. 1 dakika sürede futbol topunu yüzünde hiç düşürmeden 30 kez çevirmek için şovuna başlayan Rubilar, sonucu öğrenmek için Guinness World Records Hakemi Şeyda Subaşı Gemici'ye döndü. Topu 35 kez çevirdiği tespit edilen Rubilar'ın rekoru hakem ve şahitler tarafından onaylandı. 35 ülkede 170 ayrı şehirde gösteri yapan Rubilar, 5'inci Guinness rekorunu kırmış oldu.

""

Çocukluğundan bu yana futbol oynadığını belirten Rubilar, "11 sene önce free style'a (serbest stil) başladım. Futbol topunu vücudumun üst bölgesiyle kontrol etmeyi daha çok seviyorum. Çünkü bu sayede beni izleyenler hareketlerimi daha rahat bir şekilde görebiliyorlar. Bugüne kadar 3'ü aynı gün olmak üzere 4 kez Guiness'e girme hakkı kazandım. Bu benim 5. rekorum oldu" dedi.

Rubilar'a destek vermeye gelen eski Beşiktaşlı futbolcu Pascal Nouma ise rekorun ardından Victor'la özel bir performans sergiledi.

 

Son Güncelleme: 03.11.2013 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72