Mahalle ve köy muhtarları Beykoz'a hizmet için buluştu

2013 yılının ilk aylık olağan muhtarlar toplantısında bir araya gelen...

Mahalle ve köy muhtarları Beykoz'a hizmet için buluştu

2013 yılının ilk aylık olağan muhtarlar toplantısında bir araya gelen...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Mahalle ve köy muhtarları Beykoz'a hizmet için buluştu

2013 yılının ilk aylık olağan muhtarlar toplantısında bir araya gelen mahalle ve köy muhtarları hizmet ve çalışmaları değerlendirdi, Beykoz'a değer katacak çalışma ve önerileri dile getirdi.   

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in ev sahipliğinde bir araya gelen mahalle ve köy muhtarları 2012 yılının kapsamlı bir değerlendirmesini yaptı, yeni hizmet talep ve önerilerinde bulundu.  

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda karla mücadele çalışmalarından oyun parkı alanlarına, meydan düzenlemelerinden AB projelerine ve özel proje alanına kadar pek çok konu masaya yatırıldı. 

Mahalle ve köy muhtarlarını dinleyen Başkan Çelikbilek Beykoz'un 39 ilçe arasında emlak gelirleri bakımından en son sıralarda yer aldığını, kısıtlı imkânlarla ilçenin her köşesinde hizmet üretildiğini ve önemli projelerin büyük gayretler neticesinde hayata geçirildiğini söyledi.

AB Projelerinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Kaymakam Erdoğan ise “Cam, Beykoz'un en önemli değeri, cam konusuna daha fazla önem vermeliyiz.  Beykoz'un turizm yönünden gelişmesini istiyoruz. AB projeleri için 39 ilçeden 10 ilçe seçildi. Girişimlerde bulunduk. İlk 10 belediye arasına Beykoz'un da yer almasını sağladık” dedi.

Güncelleme Tarihi : 16.01.2013

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3