Lüks tekneler Pendik marinada görücüye çıktı

Bu yıl Pendik'te ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Shop & Miles...

Lüks tekneler Pendik marinada görücüye çıktı

Bu yıl Pendik'te ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Shop & Miles...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Lüks tekneler Pendik marinada görücüye çıktı

Bu yıl Pendik'te ikincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Shop & Miles Boat Show 2011 ile farklı nitelik ve boyutlardaki yüzlerce tekne ve yat, Pendik Marina'da meraklıları ile buluştu. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu'nun da katıldığı fuarda teknelerin yanı sıra aksesuar ve yedek parçalarda stantlardaki yerini aldı.

Bu yılki organizasyonun en pahalı yatı ise tam 30 milyon TL değerindeki, 365 tonluk ‘Serenity 2' oldu.  ‘Türkiye'nin En Büyük Deniz Fuarı' özelliğine sahip Uluslararası İstanbul Boat Show 2011'e 400'e yakın firma katıldı. Pendik Belediyesi ve Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı'na ait stantlar da fuar alanındaki yerini alarak  ziyaretçilere kurumsal bilgi verdi.

Hakkari'de teröristlerin düzenlediği hain saldırı sebebiyle protokol konuşmaları ve tören kısa tutuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Başkan Kenan Şahin, konuşmasının başında şehitlerimize Allah'tan rahmet diledi. Şahin, yatçılık sektörünün gelişmekte olduğunu ve Pendik'in bu anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3