Kullanılmayan köprü gişelerinin yerine park yapılacak

Kullanılmayan köprü gişelerinin yerine park yapılacak

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kullanılmayan köprü gişelerinin yerine park yapılacak
Boğaziçi Köprüsü'nde kullanılmayan gişeleri kaldırma çalışmaları başladı. Gişelerin kaldırılmasıyla oluşacak boş alanda park yapılacağı ve vatandaşın hizmetine sunulacağı öğrenildi.

Boğaziçi Köprüsü'nde Anadolu Yakası'na geçiş istikametinde kullanılmayan gişelerin sökülmesine başlandı. Anadolu Yakası'nda bulunan kullanılmayan eski gişeler söküldükten sonra alana vatandaşların kullanabileceği park ve otopark yapılacağı öğrenildi. Bu sayede yoğun trafikten bunalan vatandaşların yapılacak parkta mola verip dinlenmesinin hedeflendiğini ifade edildi.
Yapılacak olan parkın sevindirici olduğunu belirten bir vatandaş, "Burada oturup çay ve kahve içebilecek bir yer olması güzel. Arkadaşımı beklerken oturup bir çay içmek fena olmazdı. Bittiği zaman umarım güzel bir şeyle karşılaşırız" şeklinde konuştu.
Çalışmaların bir süre daha devam edeceği ve kaldırma çalışmalarının bitmesinin ardından yapılacak park için düzenlemelerin başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72