Köyler, mahalle oluyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'e bağlı 4 köyün mahalle...

Köyler, mahalle oluyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy'e bağlı 4 köyün mahalle...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Köyler, mahalle oluyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet  Poyraz, Çekmeköy'e bağlı 4 köyün mahalle olması ile ilgili bilgi verdi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sırapınar'da düzenlenen ev ziyaretinde, Binna Aydın'ın konuğu oldu. Mahalleli kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda köylerin mahalle olma süreci anlatıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu ile Çekmeköy'e bağlı 4 köyün mahalle statüsüne kavuştuğunu anlatan Başkan Poyraz, yasa ile İstanbul ve Kocaeli'de il mülki sınırları içerisinde bulunan köylerin tüzel kişiliklerinin kaldırıldığını ve bağlı bulundukları ilçe belediyelerinin mahallesi haline geldiklerini anlattı.

Başkan Poyraz'ın sık sık mahallelerine gelmesinden duydukları memnuniyeti ifade eden kadınlar, çift biletten tek bilete düşürülen otobüs hatları için de başkana teşekkür ettiler.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3