Keyifçilerin yeni uğrak mekanı Alize Cafe hizmette

Geçtiğimiz hafta görkemli bir açılış töreni ile Çengelköy'de hizmete giren..

Keyifçilerin yeni uğrak mekanı Alize Cafe hizmette

Geçtiğimiz hafta görkemli bir açılış töreni ile Çengelköy'de hizmete giren..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Keyifçilerin yeni uğrak mekanı Alize Cafe hizmette

Geçtiğimiz hafta görkemli bir açılış töreni ile Çengelköy'de hizmete giren Alize Cafe, daha ilk günlerden yoğun ilgi gördü.

Alize Cafe Üsküdar Çengelköy'de törenle hizmete girdi. 1200 metrekare alan üzerine kurulan Alize Cafe, 200 metrekare kapalı, diğer bölümleri açık, otoparkı ve boğaza hakim, Çamlıca Tepesi sırtlarında kuruldu.Yozgat Platformu Başkanı ve İstanbul Yozgat Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Ekinci, Ümraniye Yozgat Kültürünü Yaşatma Derneği Eski Başkanı Menderes Şahingöz, Üsküdar Yozgatlılar Dernek Başkanı Mustafa Doğan İle Platform Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Yimpaş Holding Vetto mağazalarında yönetici olan Mehmet Kayhan tarafından açılan Alize Cafe, davetlilerden tam not aldı.

""

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hilmi Türkmen açılışta yaptığı konuşmada; “Görüyorum ki çevreye vermiş olduğunuz değer ve yeşil bir çevre ile gerçekten Alize Cafe aranan ve arzulanan bir yer olacaktır. Özellikle Yozgat'ın yöresel yemeklerinin de servis edilmesi bu mekâna ayrı bir değer katacaktır. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkaptan da işletmecilere başarılar diledi.

""

Son konuşmayı Yozgat Platformu Başkanı Aynı Zamanda İstanbul Yozgat Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Kazım Ekinci, yaparak açılan bu mekânın bir dayanışmanın eseri olduğunu belirterek söze başladı. Ekinci, “İki yıldır bu mekânın açılması için çaba sarf ettiklerini çok yorulduklarını ama artık çekilen tüm yorgunlukların bu saat İtibari İle yerini sevince ve mutluluğa bıraktık. Bu kadar güzide insanın davetimize icabet etmeleri Yozgatlının gurbette gerçek bir dayanışma içerisin de olduklarının göstergesidir.

""

Bu işi bir hizmet anlayışı ile yapacaklarını belirten Ekinci; “birinci özelliğimiz hijyen ve damak tadı. Aynı zamanda müşteri memnuniyeti olacaktır. Kullandığımı tüm malzemeler birinci sınıftır. Kullandığımız tüm ürünlerin, hangi markalar olduğu, müşterilerimiz görecektir” şeklinde konuştu.

""

Ekinci son olarak, “Açılışımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan başta Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma Federasyon Kurucu Başkanı Adem Çoşkunyürek, Federasyon Genel sekreteri Av.Tugay Kırşehirli, Esenler Dernek Başkanı Soner Karabulut, Gülşehri Dernek Başkanı Feyzullah Karan, Altınsu Dernek Başkanı Ahmet Yılmaz, Boğazlıyan Dernek Başkanı Memiş Öztekin, Ümraniye Yozgat Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Ali Haydar Tuncer, Akparti Kadıköy İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, çok sayıda siyasi partinin İlçe Başkan ve Yöneticileri, TÜMSİAD İstanbul Başkanı Eyüp Topla ve yönetimi, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Rahmi Korkmaz ve yönetimi, gazete ve tv yöneticileri İle hemşeri, sanatçılarımız Murat Balaban, Gökhan Ay, açılışa katılan misafirlerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

""

Resmi Açılışı Yapılan Alize Cafe, davetliler tarafından tam puan alırken, katılımcılar bu güzel mekanın mekanı açanlara bol kazançlar getirmesini temenni ettiler Daha sonra açılış törenine katılanlara zengin menülü bir kokteyl verildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3