Keskin makamında vatandaşları ağırlıyor

Keskin makamında vatandaşları ağırlıyor

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Keskin makamında vatandaşları ağırlıyor

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, kendisiyle makamında görüşmek için randevu isteyen kimseyi geri çevirmemeye özen gösteriyor. Keskin, yoğun programından arda kalan zamanların büyük bölümünde misafirlerini ağırlıyor.  

 

Vatandaşlarla gerek mahalle gezileri ve ev ziyaretleri, gerekse düzenlediği toplantılarda sık sık biraraya gelen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, kendisiyle görüşme talebinde bulunan vatandaşları geri çevirmemeye de özen gösteriyor.

Düzenli olarak mahalle sakinlerini Belediye Büyük Salon'da düzenlediği toplantılarla ağırlayan Başkan Keskin, bu toplantılarda mahallenin önde gelenleriyle biraraya geliyor ve onlarla mahallenin sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunuyor. Bununla birlikte Keskin, ekibiyle birlikte haftanın birçok akşamı vatandaşların evlerine konuk oluyor.

Yoğun programı ve ziyaretleri dışında Keskin, kendisiyle makamında görüşmek isteyenleri ağırlıyor. Çalışmaları dışında makamında geçirdiği vakitlerde Keskin, vatandaşları konuk ediyor. Çoğu zaman akşamın geç vakitlerine kadar süren randevu kabul programlarında vatandaşlar Başkan Keskin'le birebir görüşme fırsatı yakalıyor. 

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3