Kaymakam Mustafa Çek'ten Flashaber'e ziyaret

Ümraniye'nin sevilen Kaymakamı Mustafa Çek, geçtiğimiz günlerde gazetemiz...

Kaymakam Mustafa Çek'ten Flashaber'e ziyaret

Ümraniye'nin sevilen Kaymakamı Mustafa Çek, geçtiğimiz günlerde gazetemiz...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kaymakam Mustafa Çek'ten Flashaber'e ziyaret

Ümraniye'nin sevilen Kaymakamı Mustafa Çek, geçtiğimiz günlerde gazetemiz  Flashaber'in merkez binasına bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız'la görüş alışverişinde bulunan Çek, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür ederek yayınlarımızda başarılar diledi.

 

26 Eylül 2011 tarihinden beri Ümraniye'de görevini sürdüren yeni Kaymakam Mustafa Çek, Ümraniye'ye atandığından bu yana başarılı çalışmalara imza atıyor. Kaymakam Çek, ilçede faaliyette bulunan sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarları ile sürekli istişare toplantıları yaparak halkın gönlünü kazanıyor. Çek, kendisine yapılan ziyaretlere de iadeyi ziyaretlerle karşılık veriyor.


""

 Gazetemize gerçekleştirdiği ziyarette Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız'la yaptığı görüşmede gazetemiz Flashaber hakkında bilgiler alan Kaymakam Çek, "Yayın politikanızı ve yayınlarınızı yakından takip ediyorum. Ümraniye'ye atandığımdan bu yana sizleri ilgiyle izliyorum. Özellikle Cumhuriyet Bayramı sayfalarınız çok güzeldi" dedi.

 

Ümraniye ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Kaymakam Çek, "Gerçekten Ümraniye ilçesi, iş merkezlerinin yoğunlukta olduğu bir şehir haline geldi. Tabii bu durum bizleri memnun ediyor. İlçenin bazı sorunları elbette var ama yatırım ve hizmetler noktasında müthiş bir ilerleme de mevcut" dedi.

 

""

Ümraniye'nin nüfus olarak da hayli yoğun olduğunu söyleyen Kaymakam Çek, "Eskiden Ümraniye yasadışı olayların yaşandığı bir ilçe olarak anılırdı. Şimdi bakıyoruz ticaret merkezlerinin göz bebeği olmuş durumda. Örneğin, Tepeüstü'ndeki meydan, vergi dairesi ve diğer kamu kuruluşlarının da bulunduğu bir bölge haline dönüşmüş durumda. Bu gelişmişlik, tabii olarak bir yönetici olarak bizleri çok sevindiriyor" dedi.


""

 

Yıldız Medya Grup Başkanı Ali Rıza Yıldız da ziyarette yaptığı konuşmada, "Ümraniye Kaymakamlığı'na atanan, güler yüzlü insan Mustafa Çek'le gurur duyuyoruz. Sizi, Ümraniye'ye atandığınız ilk günden bu yana izliyoruz. Gerek mahalle muhtarları, gerekse sivil toplum kuruluşlarıyla diyaloğunuz çok güzel. Bizler de elimizden geldiğince size destek olmaya çalışacağız. Gazetemize gelmeniz bizleri onure etti" dedi.

""

 

Karşılıklı görüş alışverişi sırasında çok sıcak mesajlar veren Kaymakam Mustafa Çek, haber merkezimizde çalışan arkadaşlardan da bilgi aldı. Ziyaret sonunda gazetemizin yayın bürosunu gezerek, yazar, muhabir, editör ve sorumlu müdürlerimizle bir süre sohbet edip bilgiler alan Kaymakam Mustafa Çek, "Son derece modern ve çağdaş bir ortamda hizmet veriyorsunuz. Yerel manada baktığımızda son derece güzel bir tesisiniz var" dedi.


""

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3