Kavacık Balık Sofrası yeni sezona iddialı girdi

Balık tutkunlarının Kavacık'taki değişmez adresi 'Balık Sofrası' yeni...

Kavacık Balık Sofrası yeni sezona iddialı girdi

Balık tutkunlarının Kavacık'taki değişmez adresi 'Balık Sofrası' yeni...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kavacık Balık Sofrası yeni sezona iddialı girdi

Balık tutkunlarının Kavacık'taki değişmez adresi 'Balık Sofrası' yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta sonu bölgedeki yerel basın mensuplarının da davet edildiği organizasyonda açıklamalarda bulunan mekan sahipleri Şahin Demir, Ersin Yıldız ve Yüksel Yıldız, her tür balık çeşidiyle lezzeti yakalamakta iddialı olduklarını ifade ettiler.

Eğer siz de bir balık tutkunuysanız ve her şeyden önce 'lezzet, sıcaklık ve şıklık' diyenlerdenseniz, Boğazın Tarih Kokan İlçelerinden Beykoz Kavacık' Balık Sofrası Restaurant tam size göre. Zengin menüsüyle ve kalitesiyle kısa zamanda siz de buranın müdavimleri arasında yer alacaksınız.

Balık Sofrası Restaurant'ta balık ve deniz ürünlerinin tüm çeşitlerini bulmanız mümkün. Ana yemekten once; balık çorbası ve balık tutkunlarının vazgeçemeyeceği Lüfer, Çinekop, Palamut Kalkan, Çipura, Uskumru, Dil Kavurma ve Dil Şiş birlikte servis edilen ızgarada etli Sultan Ahmet Köftesi, Somon Şiş, Hamsi İstavrit gibi hem çok leziz hem de çok meşhur.

Ara sıcaklar arasından birkaç diğer örnek ise Levrek ve bu lezzetlerin yanı sıra, Fener Kavurma ve Levrek buğulamasının tadına doyum olmuyor. Mekân sahipleri Şahin Demir, Ersin Yıldız ve Yüksel Yıldız, "Mekanımızda her Cuma, Fatih Yaman'la canlı müzik dinletisi ile müşterilerimize hizmet veriyoruz" dedi. Ayrıca mekanda 200 kişilik düğün, nişan, doğum günü ve tüm özel toplantılara da hizmet veriliyor.

""

Balık Sofrası'nın birçok ünlü ismin ve iş adamalarının da uğrak yeri olduğunu söyleyen mekan sahipleri, "Müşterilerimiz arasında ünlü manken Emel Acar ve ailesi var" dediler ve eklediler: "Balık Sofrası ister restoranımızda, isterseniz de evlerinizden taze ve sıcak balık siparişi vereceğiniz tek adres." Haber: Durmuş ACAR

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72