Kartallı miniklerin sertifika heyecanı

Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliği ile...

Kartallı miniklerin sertifika heyecanı

Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliği ile...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartallı miniklerin sertifika heyecanı

Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliği ile düzenlenen, Yelken Yaz Okulu 2011 mezunlarını verdi. Yelken Yaz Okulu'ndan mezun olan kursiyerler yapılan törenle sertifikalarını aldı. “Haydi Çocuklar Yelkene” projesiyle Kartallı çocukları deniz, rüzgâr ve yelken ile tanıştıran Kartal Belediyesi, bu sene düzenlediği Yelken Yaz Okulu'yla 75 Kartallı çocuğu sertifikalı yelkenci yaptı.

 

8 -12 Yaş arası 75 kursiyer öğrenci, üçer haftalık gördükleri eğitimler sonucu Yelken Yaz Okulu'ndan sertifika almaya hak kazandı. Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü'nde uzman eğitimciler tarafından teorik ve pratik olarak verilen eğitimlerde öğrencilere; rüzgar kuvveti, yön kavrama, teknik terimler, rotalar, denizci düğümleri, tekneye hakim olma, şamandıra dönüşleri hakkında eğitimler verildi. Gördükleri eğitimler sonucu kursu başarı ile bitiren öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi.

 

Hasan Âli Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde minik yelkencilere sertifikalarını Belediye Başkanı Altınok Öz, MDYİK Başkanı Hakan Ertunk ve İstanbul İl Yelken temsilcisi Mustafa Çağatay verdi. Sertifika töreninde konuşan ve Kartallılara müjde veren Başkan Öz “Maliye Bakanlığı Dragos yelken alanını Kartal Belediyesi'ne tahsis etti. Bundan sonra yapılacak olan, orada daha modern ve daha güzel bir tesisi oluşturmaktır. Çocukların rüzgârı bol olsun” diye konuştu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72