Kartallı Kadınlar Ayrıcalıklı

Kartal Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik yönlerini güçlendirmek,...

Kartallı Kadınlar Ayrıcalıklı

Kartal Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik yönlerini güçlendirmek,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartallı Kadınlar Ayrıcalıklı
Kartal Belediyesi, kadınların sosyal ve ekonomik yönlerini güçlendirmek, ürettiklerini değerlendirmek, kapasitesini artırmak ve iş kurmalarını sağlamak amacıyla yeni alanlar yarattı. Bu kapsamda hayata geçirilen Kadın Ürünleri Pazarı, her hafta Perşembe ve Cumartesi günleri hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca Kartal'lı kadınlar için Kartal Belediyesi tarafından yerel ve sivil toplum örgütlerinin işbirliğiyle kurulan  “Kadın Danışma Merkezi ve Kadın Konuk Evi”,  kadınların hizmetinde.

 

Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi'nin içerisinde yer alan Kadın Danışma Merkezi'nde Kartal'lı kadınlara psikolojik danışman ve avukat hizmeti sunuluyor. Kartal Belediyesi, zor hayat koşullarına maruz kalan kadınlara da Kartal sınırları içerisinde bulunan bir Kadın Konuk Evi'yle destek veriyor.

 

Kartal Belediye Başkanı Dr. Altınok ÖZ,  “Kadının, hayatında ekonomik olarak güçlenmesi ve kendi ayaklarının üstünde durabilmesini için destek veriyoruz Aile bütçesine ekonomik olarak katkıda bulunabilmeleri için projeler geliştiriyoruz. Her şeyden önemlisi çocuklarımızı yetiştiren annelerimizin yaşamdaki sorunlarını aşacakları girişimler için belediye desteği sağlıyoruz. Dolayısıyla biz, hanımlara, geldiğimiz günden beri Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı da dâhil olmak üzere önemli çalışmalar yaptık. Kadın Sığınma Evi dâhil her desteği sağlıyoruz. Kadın Danışma Merkezi'miz var Hürriyet Mahallesinde. Psikologu ile avukatıyla kadınlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kadınlarla ilgili çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72