Kartal'ın nostaljisi yaşatıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, geçtiğimiz gün Motorcular...

Kartal'ın nostaljisi yaşatıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, geçtiğimiz gün Motorcular...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
 Kartal'ın nostaljisi yaşatıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, geçtiğimiz gün Motorcular Kooperatifi'ne ait olan deniz motorunda eski Kartallılarla, Kartal doğumlularla bir araya geldi. Kartal'ın küçük bir balıkçı kasabası olduğu zamanlardan bugüne değişen çehresi ve Kartallı olma üzerine sohbetlerin olduğu geceye, Tanju Okan'dan, Nilüfer'e; Barış Manço'dan, Özdemir Erdoğan'a ait özgün eserler ve aranjman ezgiler eşlik etti. Kartallılar'ın hazırladığı ev yemeklerinin yenildiği geceye Başkan Öz, eşi Feray Öz'le katıldı.

Gecede Başkan Öz, Kartallıların dün olduğu gibi bugün de Kartal'a karşı sorumluluklarının olduğunu belirterek; Kartal için gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalardan söz etti. Kartallılarla bu tür toplantıların çok daha sık yapılmasını umut ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Öz,  Kartal'ın daha yaşanabilir bir ilçe olması için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Gecenin düzenleyicileri, katılımcılar ‘Biz Büyük Bir Aileyiz' sloganıyla Kartal'ın sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve sosyal paylaşım sitesinde ‘Kartal'a Sahip Çıkıyoruz' grup oluşumuyla Kartal'a duyarlılıklarını geliştirdiklerini belirttiler. Karşılıklı öneri ve görüşlerin paylaşıldığı geceye Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülseren Böyüktaş da katıldı.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3