Kartal'da Zabıta Teşkilatı'nın 185. yılı kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın 185.Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kartal Belediyesi...

Kartal'da Zabıta Teşkilatı'nın 185. yılı kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın 185.Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kartal Belediyesi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da Zabıta Teşkilatı'nın 185. yılı kutlandı

Zabıta Teşkilatı'nın 185.Kuruluş yıldönümü nedeniyle Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, Kartal esnafına ve vatandaşlara çiçek dağıttı.

Her yıl 4-11 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası, Kartal Belediyesi Zabıtası tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 185. yılını kutlayan Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe merkezini dolaşarak esnafa, taksicilere ve yoldan geçen vatandaşlara karanfil dağıttı.

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün, halkın sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat aralıksız hizmet verdiklerini söyledi. Görev ve yetki alanlarına giren konularda, en iyi hizmeti sunabilmenin gayretinde olduklarını belirten İlgün, “Halkımızdan ve esnafımızdan en büyük dileğimiz, çalışmalarımızda bize yardımcı olmalarıdır. Daha yaşanabilir bir Kartal için hepimize önemli görevler düşüyor. Zabıta Teşkilatı, geçmişten bugüne halkın sağlığı ve huzuru için birçok çalışma yaptı. Bundan sonra da aynı sorumlulukla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3