Kartal'da yollar genişliyor

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları tüm...

Kartal'da yollar genişliyor

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları tüm...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartal'da yollar genişliyor

Kartal Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye, Yakacık Çarşı ve Hürriyet Mahallesi'nde yol genişletme çalışması başlattı.

Kartal Belediyesi, yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kartal Yakacık Çarşı Mahallesi Soğanlık Caddesi'nde yol genişletme çalışması başlattı. Yolların fiziksel niteliğinin daha iyi olabilmesi için önceden yerleştirilen kilit taşları yerlerinden söküldü.

Plansız olarak yerleştirilen elektrik direkleri, internet, Telekom ve fiberoptik kablolar, altyapı kurumlarınca yeni plana göre yerleştirildi. Yapılan altyapı çalışmalarının ardından Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dozer ve kepçeler eşliğinde 150 metre uzunluğundaki yolu,  altı metre genişletti. Yapılan çalışmaların ardından genişletilen yol, asfaltlanarak Kartallıların hizmetine sunulacak.

Kartal Belediyesi Hürriyet Mahallesi'nde de yol genişletme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Abdi İpekçi Caddesi Yalçın Sokak'ta Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol genişletme çalışması başlattı. Ekipler, daha önceden ıslah edilmiş dere kenarında bulunan yüz metre uzunluğundaki yolu, altı metre genişleterek asfalt kırığı serimi yaptı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3