KARTAL'DA YENİ DÜNYA DÜZENİ KONUŞULDU

Kartal'da “Yeni Dünya Düzeni” konulu toplantı düzenlendi.

KARTAL'DA YENİ DÜNYA DÜZENİ KONUŞULDU

Kartal'da “Yeni Dünya Düzeni” konulu toplantı düzenlendi.

26 Şubat 2013 Salı 11:17
KARTAL'DA YENİ DÜNYA DÜZENİ KONUŞULDU
Kartal'da “Yeni Dünya Düzeni” konulu toplantı düzenlendi. Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun konuşmacı olarak yer aldığı toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz'de katılarak bir konuşma yaptı. 


MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu konuşmasında, Osmanlı'dan günümüze petrol haritaları, büyük Ortadoğu projesi, siyasetin yeni yüzü ve şekillenişi ile siyasi partilere karşı olan önyargılar, gençlik ve izlemesi gereken yol dâhil birçok konuda düşüncelerini anlattı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Halaçoğlu'nun konuşmasının ardından kürsüye çıkarak eğitiminin çok önemli olduğunu vurguladı ve  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinin iyi anlaşılması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz konuşmasının ardından, Prof Dr. Yusuf Halaçoğlu'na Kartal'ın simgesi olan  Kartal plaketini verdi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72