Kartal'da toplum sağlığına önem

Kartal'da toplum sağlığına önem

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da toplum sağlığına önem

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen çok sayıda belediyenin özgün projelerinin değerlendirildiği yarışmada Kartal Belediyesi, ‘Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler' dalında ‘Yıl boyu ücretsiz sünnet' projesiyle ödüllendirildi.

Sosyal hizmetler alanında hayata geçirdiği birçok projeyle bilinen Kartal Belediyesi, halkçı ve sosyal adalet anlayışıyla projelerini geliştiriyor. Geçtiğimiz günlerde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Kartal'da özel bir hastanede Kartal'da yaşayan bir çocuğun sünnet operasyonuna katıldı.

Cerrahi operasyon sonrasında, Başkan Öz operasyona katılan sağlık personeline Kartal Belediyesi'nin uygulamış olduğu Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Kampanyası'nın Marmara Belediyeler Birliği tarafından proje ödülü aldığını belirterek; projeye ilişkin bilgi verdi. 

""

Başkan Öz, Kartal ilçesinde çok sayıda sağlık kuruluşu ile ücretsiz sünnet projesi üzerinden anlaştıklarını, yıl boyu tüm Kartallılara psikolojik ve sosyal açıdan daha sağlıklı ve nitelikli bir sünnet hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti. Bu projeyle, hatalı yöntemlerin, estetik yanlışların, hastalıkların oluşumunu ve ileride doğabilecek sorunları önleyerek; bedensel ve psikolojik hastalıklara karşı çocukların ve toplumun korunacağından söz etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3