Kartal'da tapu sevinci yaşandı

Bu yıl da tapu dağıtımlarıyla hak sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Kartal'da tapu sevinci yaşandı

Bu yıl da tapu dağıtımlarıyla hak sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da tapu sevinci yaşandı

Yakacık'ta yıllardır çözülemeyen tapu sorunlarına el atan belediye, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da tapu dağıtımlarıyla hak sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

2010'da ilk etabı gerçekleştirilen tapu dağıtım törenlerinin ikincisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz Cuma günü Kartal Yakacık YKYM'de, tüm Kartallılarla buluşarak, tapu dağıttı. Düzenlenen törende, hak sahibi 90 kişiye tapuları Kemal Kılıçdaroğlu verdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, göreve başladıktan sonra ilçe genelindeki tapu düğümünü çözmek için çalışmalara başlamıştı. Çalışmalar sonucunda ilk tapu dağıtımı 25 Nisan 2010 günü dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal tarafından gerçekleştirilmişti. Tapu dağıtımının ikinci aşaması ise, ‘2. Yılda 2. Tapu Dağıtım Töreni'nde hayata geçirildi.

Başkan Dr. Altınok Öz, yaptığı açıklamada; “Yıllarca, evim barkım yıkılacak mı, geleceğim ne olacak endişeleriyle, başlarını yastıklarına rahat koyamayan insanların tapu sorununu çözeceğiz dedik. Halkın olanı halka vereceğiz dedik. 25 Nisan 2010 günü, göreve gelişimizin 1. yıldönümünde ilk tapuları CHP Genel Başkanı Sayın Deniz Baykal'ın elinden hak sahiplerine dağıttık.

Tapularla ilgili sorunları çözdükçe, yenilerini dağıtacağımızın sözünü vermiştik. Bugün tapu dağıtımında 2. etabı da aştık. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal KılıçdaroğluI'nun eliyle tapuları hak sahiplerine ulaştırıyoruz.Yıllarca yastığa kafalarını rahat koyamayanlar, bugün rahat bir nefes alacaklar. Derdimiz, Kartallıların rahat bir nefes alması, derdimiz Türkiye'nin rahat bir nefes alması” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72