Kartal'da Okullara Tam Destek

Kartal'da Okullara Tam Destek

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartal'da Okullara Tam Destek
Kartal halkına daha sağlıklı ve modern bir kent sunmak amacıyla yeni hizmet binaları oluşturan Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,  ilçe sınırları içinde bulunan okullarda, öğrencilerin daha nitelikli  bir ortamda eğitim alabilecekleri fiziksel şartları sağlamak için 2009 yılından itibaren  hizmetlerini arttırarak sürdürüyor.

Boya,  çatı onarımı, okul bahçe ve çevresinin asfaltlanması, su tesisatlarının yenilenmesi  gibi  bir dizi öncelikli hizmetleri gerçekleştiren Kartal Belediyesi, gençlerin spor yapmasını destekleyecek  alanları oluşturmaya devam ediyor. İlçe genelinde eğitim faaliyetini sürdüren birçok okuldan gelen talepler doğrultusunda basketbol potası, voleybol file direklerinin  yerleştirilmesi gibi çeşitli donanım desteği verdi. Eğitim kurumlarına altyapı ve donanım desteği sunan Kartal Belediyesi 2009 yılında 11, 2010'da 16, 2011'de 28, 2012'de 29 olmak üzere son 3 yılda tam 92 okulun her türlü bakım ve onarımını gerçekleştirdi.  Yerel yönetim olarak eğitime verilen desteğin önemine dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "İlçe genelinde eğitim kurumlarına yönelik çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Okullarımızın fiziksel koşullarının iyileştirilmesine yönelik çok sayıda uygulamayı hayata geçirdik. Çocuklarımızın, gençlerimizin günlerinin çok büyük bir kısmını geçirdikleri okullarına spor ve sosyal alan desteği sağlayarak nitelikli ve verimli zaman geçirmelerini amaçlıyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3