Kartal'da öğrencilere destek

Kartal Belediyesi gençlere ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

Kartal'da öğrencilere destek

Kartal Belediyesi gençlere ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor.

25 Mart 2014 Salı 18:39
Kartal'da öğrencilere destek
Kartal Belediyesi gençlere ve öğrencilere destek vermeye devam ediyor. Kartal Belediyesi ve Kartal Kent Konseyi Eğitim Komisyonu işbirliği ile gerçekleşen proje kapsamında ilçede ikamet eden, gelir düzeyi dershane desteğine el vermeyen ailelerin çocuklarına çeşitli branşlarda kurs desteği veriyor. Ekonomik nedenlerle sosyal ve külterel etkinliklere katılamayan çocuklar çeşitli atölye çalışmalarıyla da buluşturuluyor.

 

Proje kapsamında amaçlanan ihtiyaç duyan ailelerin çocuklarına sağlanacak kurs desteği ile okulda kısmen de olsa sosyal adaleti sağlamak, ihtiyaç duyan ailelerin çocuklarını atölye çalışmaları ile üretkenliğe sevk etmek, eğitim ve atölye çalışmaları vesilesi ile çocuklarda tatlı bir rekabetin yanı sıra dayanışma duygusunu da yerleştirmek hedefleniyor.

 

Öğrencilere yapılan destek kapsamında Matematik öğretmeni Rıza Urtekin ve İngilizce öğretmeni Tülin Gürkan eşliğinde ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 50 öğrenciye her cumartesi saat 11:00-15:00 saatleri arasında düzenli olarak eğitim veriliyor.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 18:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72