Kartal'da kanal çalışmaları bitti

Geçtiğimiz Nisan ayında harekete geçen Kartal Belediyesi Fen İşleri...

Kartal'da kanal çalışmaları bitti

Geçtiğimiz Nisan ayında harekete geçen Kartal Belediyesi Fen İşleri...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal'da kanal çalışmaları bitti

Geçtiğimiz Nisan ayında harekete geçen Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Kordonboyu, Esentepe, Petrol-İş, Atalar ve Cevizli olmak üzere 5 mahalleye yağmur suyu kanalı çalışmaları yaptı.  30 sokak ve 11 caddeye yağmur suyu kanalı inşa edildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan yağmursuyu kanal çalışmalarında mahalle, sokak ve caddelere 400 ve 500'lük beton büzler yerleştirildi.

Yağmur suyu kanallarının çok daha dayanıklı olabilmesi için, 200'lük üç kat yalıtımlı boru bağlantıları yapıldı. 5 bin 500 metre uzunluğunda yapılan kanal çalışmalarında ekipler, olası şiddetli yağışlarda yağmur suyu kanallarının tıkanmaması için ve yabancı cisimlerin kanala zarar vermemesi için ızgaralar yerleştirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72