Kartal İşitme Engelliler Futbol Takımı şampiyon

Türkiye İşitme Engelliler I. Futbol Ligi'nde mücadele eden Kartal İşitme...

Kartal İşitme Engelliler Futbol Takımı şampiyon

Türkiye İşitme Engelliler I. Futbol Ligi'nde mücadele eden Kartal İşitme...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Kartal İşitme Engelliler Futbol Takımı şampiyon

Türkiye İşitme Engelliler I. Futbol Ligi'nde mücadele eden Kartal İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye Şampiyonu oldu.

Aksaray'da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda finale kalan takım, Antalya Büyükşehir Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı'nı 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler I. Futbol Ligi'nde 32 takım arasında mücadele etti.  Oynadığı 14 maçta kalesinde 19 gol gören takım, rakip fileleri toplam 84 kez havalandırarak lig de en çok gol atan takım oldu. Kartal İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın santrfor (orta uç) oyuncusu olan Soner Balcı oynanan 32 maçta toplam 28 gol atarak da gol kralı oldu.

Yeni hedef Avrupa Şampiyonluğu

Önümüzdeki yıl Fransa'da yapılacak olan Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan başarılı sporcular adına konuşan Başkan Kemal Alpay, “Lig başlangıcında bir söz vermiştik. Sözümüzü öncelikle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz' ün desteği sayesinde, futbolcularımızın azmi ve Teknik Direktörümüz Murat Delen'in verdiği emek sayesinde yerine getirdik. 1985 yılında kurulan Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı kurulduğundan beri ilk defa şampiyonluk yaşadı. Bu şampiyonluğa emeği geçen herkese sporcular adına, kulüp adına sonsuz teşekkür ederim. Gece gündüz demeden çalıştık; kısa bir dinlemeden sonra çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz önümüzdeki yıl Fransa'da yapılacak olan Avrupa İşitme Engelliler Şampiyonlar Ligi'nde de aynı başarıyı göstermek” dedi. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3