Karakoç'tan sosyal sendikacılık örneği

Karakoç'tan sosyal sendikacılık örneği

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Karakoç'tan sosyal sendikacılık örneği
Ümraniye Belediyesi memurları, Niyazi Karakoç başkanlığındaki BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'nin öncülük ettiği yemekte doyasıya bir gün yaşadı. Belediye Başkanı Hasan Can'ın da katıldığı yemekte memurlar doyasıya eğlenerek stres attı.

 

BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube'nin, tüm ilçelerde belirli aralıklarla yaptığı 'kaynaşma ve motivasyon yemeği'nin son durağı Ümraniye oldu.  Ayırım gözetmeksizin sendikaya bağlı olmayan üyelerin de katıldığı yemekte memurlar ve işçiler tanışma ve kaynaşma ortamı bularak eğlenceli bir akşam geçirdi.

Birlik ve beraberliğin pekişmesi adına sendikanın öncülük ettiği yemeğe yoğun bir katılım oldu. Hiçbir ayırım gözetmeksizin BEM-BİR-SEN dışındaki sendikalara bağlı memurlar ve işçilerin davet edildiği yemek, renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Yemeğe Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra; Başkan Yardımcıları; Mustafa Küçükkapdan, M. Emin Mollaoğlu, Enver Sedat Çakıroğlu, Mesut Özdemir ve birim müdürleri de katıldı.

""

Farklı sendika üyeleriyle aynı masayı paylaşan memurlar hem önyargıları kırdı hem de birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu. Canlı müzik eşliğinde okunan türkülerin yanı sıra bazı memurlar da sahneye çıkarak türkü söyledi. Gecede davetlilerle tek tek ilgilenen BEM-BİR-SEN 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, birlik ve kaynaşma adına bu buluşmaların devam edeceğini söyledi. Bir selamlama konuşması yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise, Ümraniye'nin bugünlere gelmesinde memur ve işçilerin yaptığı özverili çalışmalarına dikkat çekti. 


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3