Kampanya çığ gibi büyüyor

Kampanya çığ gibi büyüyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kampanya çığ gibi büyüyor

Çekmeköy Müteahhitler Derneği'nin  başlattığı ‘Somali'ye bir iftar da bizden kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor. Yapılan yardımın 100 bin TL'yi bulacağı konuşuluyor.

Somali'de yaşanan insanlık dramına seyirci kalamayan derneklerin biri de Çekmeköy Müteahhitler Derneği (ÇEKMÜDER) oldu. Örnek bir davranış sergileyen dernek yönetimi Ramazan ayı boyunca programlanan iki iftar programını iptal etmiş ve Somali için bir de kampanya başlatmıştı.

Herkes kampanyaya katıldı

‘İftar soframızda Somalili kardeşlerimizi ağırlayalım' fikriyle yola çıkan dernek yönetimi ‘Somali'ye bir iftar da bizden' kampanyası için hesap numarası açtı. Kampanya ilk günden itibaren yoğun ilgi gördü. Dernek üyelerinin neredeyse tamamı bu kampanyaya destek verdi. Üyelerin yanı sıra bölgedeki iş adamları da destek verince kampanya çığ gibi büyüdü. Yaklaşık 2 haftadır süren kampanyada önemli bir para birikirken bu rakamın 100 bin TL'yi bulması hedefleniyor.

Çelik: “Beklediğimizin

de üzerinde bir destek”

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan ÇEKMÜDER Başkanı Hakkı Çelik, öncelikle bu kararın insani olduğunu ve vicdanen buna ihtiyaç duyduklarını söyledi. “Somali'de çocuklar açlıktan ölürken bizim hiçbir şey yapmamamız vicdanen rahatsız eder” diyen Çelik, “Kampanya ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Kampanya bitene kadar yüksek bir meblağ toplamayı hedefliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72