Kahire Valisi'nden İstanbul ziyareti

Mısır'ın Kahire Valisi Abdel Kawi Khalifa, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri..

Kahire Valisi'nden İstanbul ziyareti

Mısır'ın Kahire Valisi Abdel Kawi Khalifa, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kahire Valisi'nden İstanbul ziyareti

Mısır'ın Kahire Valisi Abdel Kawi Khalifa, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Bir süredir İstanbul'da incelemelerde bulunan Kahire Valisi Abdel Kawi Khalifa, temasları kapsamında İstanbul İl Özel İdaresi'ni de ziyaret ederek, Genel Sekreter Sabri Kaya ile bir süre görüştü. İl Özel İdaresi'ne gelişinde Vali Khalifa'yı kapıda karşılayan Genel Sekreter Sabri Kaya, konuk Vali'yi İstanbul'da görmekten dolayı büyük  mutluluk duyduğunu belirterek, konuk Vali ve beraberindeki heyete görüşme öncesi İstanbul İl Özel İdaresi yeni hizmet binası ve İl Genel Meclisi toplantı salonunu gezdirerek, bilgi verdi.

Daha sonra Genel Sekreter Sabri Kaya'nın makamına geçildi. Burada yapılan görüşmede, İl Özel İdaresi'nin yatırımları hakkında konuk Vali'ye bilgiler veren Genel Sekreter Kaya,  İstanbul İl Özel İdaresinin tarihçesi, oluşumu, çalışmaları, yönetimi ve görev alanlarını anlattı. Konuk Vali'ye İstanbul İl Özel İdaresi'nin yatırım ve hizmetlerinin tanıtıldığı bir film gösterildi.

Resimaltı: Ziyaretin ardından, Genel Sekreter Sabri Kaya, Kahire Valisi Abdel Kawi Khalifa'ya ziyaretin anısına özel işlemeli bir vazo hediye etti. Ziyarette, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları da hazır bulundu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3